Be Tulum

Follow my blog with Bloglovin

Kolmen yön jälkeen taxi odotti Habitas hotellin edessä ja siirryimme 15 minuuttia autolla vielä hieman kauemmaksi. Näkymät muuttuivat hieman, sillä siellä missä tämä hotellisijaitsi, oli enemmän kauppoja ja putiikkejä, ravintoloita lähellä ja isommat rannat. Sijaintina ehdottomasti edellistä kivempi ja enemmän tekemistä, heti hotellin edessä oli rivi pyöriä joita sai lainata. Näillä ajelimmekin päivittäin, eikä taksia tarvinnut käyttää kertaakaan :) Ehdottomasti suosittelen hotellia josta löytyy pyörät! 


Olin oikeasti unohtanut jo täysin millaisen huoneen olinkaan meille ostanut ja tuli itsellenikin hieman yllätyksenä tämä kaunis paikka. Huoneet olivat upeat, otin sellaisen missä oli oma pikkuinen allas. Tämä oli todella hyvä juttu, koska aamut oli ihana aloittaa uinnilla ja sinne pysyi hypätä milloin vain. Itse hotellin oma allas kun ei ollut niin kummoinen, kaunis, mutta pieni ja enimmäkseen palmujen varjossa (sekä ravintolan vieressä, uiskennellessa vieressä parikymmentä ihmistä syö). 
Tähän ei varmaan ollut panostettu niin paljon kun heillä oli upea ranta, jossa oli paljon erilaisia petejä sekä tuoleja, harmi vain että tämä tosiaan oli tätä aika merileväistä aikaa.


Huone oli iso ja korkea, ovesta pääsi suoraan altaalle, ulkona sen vieressä tuolit ja pöytä missä syötiin pari kertaa ja vielä ulkoolta löytyi kivinen amme.
Uitiin, syötiin burgerit, jätin loput kissalle joka tuli takapihalla käymään nälkäisen näköisenä ja levättiin auringossa.


Altaan toisesta päädystä jos katsoo ylös, näkyy että siellä on jonkun toisen huone. Eli varmaan sisältä todella samanlainen, mutta ilman takapihaa. Voi onneksi hampaita kiristellen maksoin enemmän, syynä "tää on meidän häämatka" ja otin meille oman altaan. Myös ulkokylpy oli kokemus, johon keräsin pudonneita kukkia tuomaan fiilistä.Hotelli oli paljon isompi kuin edellinen, siellä huoneita vain muutama kymmenen, täällä oli parikerroksisia taloja kolme kertaa ainakin enemmän. Mikä ei ole tavallaan huono juttu, mutta pienessä hotellissa aina puolensa. Täällä oli enemmän ruuhkaa ravintoloissa, työntekijöitä niin paljon ettei kasvot ehtineet jäämään mieleen eikä sen takia tule niin kotoisa olo. Ja koska tämä oli hieman astetta "hienompi" hotelli, oli ravintoloiden ruoka suurimmaksi osaksi meidän makuun.. joko todella kallista tai liian hienoa. Illalla ei esim taanut kuin toisesta ravintolasta ihan fine dining ruokaa ja toisesta enimmäkseen myös asteen erikoisempaa, ehkei sellaista mitä itse haluaisi illemmalla. Päivällä listalta löytyi esim tacoja yms. meidän makuun olevia ruokia jotka oli kyllä tajuttoman hyviä! Näitä syötiin parikin kertaa.Rannassa paljon levää, mutta Samppa ei antanut periksi ja meni kokeilee. No eihän se levä jäänyt vain rantaa vaan oli koko vesi sitä tulvillaan :D Ei ollut meille mikään iso menetys, sillä olin täysin onnellinen kummankin paikan altaisiin.


Hyvän puitteet ja palvelut oli kyllä rannassa, suunilleen 100m päästä meidän huoneesta joka oli onneksi yksi niistä joka sijaisti ihan rannan/ravintolan lähellä. 
Hintaan sisältyi meillä aamupala jossa saatiin listalta tietyn verran valita itse juttuja, tästähän innostuttiin ja aamulla valittiin eri juttuja! Ei kyllä hetkeen ole aamupalat näyttänyt näin värikkäiltä ja herkullisillta. Aivan 10/10 aamupalan suhteen ja muutenkin ruoka oli aina hyvää, enemmäkin valikoima oli illemmalla pettymys kun ei saanut kuin hienompia annoksia. 


Hotellina suosittelen kovasti ja tuossa kolmessa yössä sai taas paljon irti, riitti todella hyvin. Tämä 3+3 yön tekniikka toimi loistavasti, saatiin kokea samalta kadulta kaksi samanlaista mutta ihan erilaista puolta ja hotellia. Plussana saatiin monipuolisempia kuvia kun kaikki ei samasta paikasta ;D

Responses to Be Tulum